Startsida   Bo & äta   Aktiviteter   Konferens   Tävlingar   Resor   Hitta hit & kontakt


Mattila Resor
Mattila Resor är ett litet reseföretag som satsar på resor med kvalitet. Vi ordnar och förmedlar resor år dig eller din grupp från de önskemål som finns.

Resmålen varierar men i första hand ordnar vi resor till Spanien och Österrike samt angränsande länder. Lättsamt, trivsamt och personligt vill vi att det skall vara och gärna med inslag av upplevelser utöver det vanliga.

Vi hälsar dig välkommen med på någon av våra resor!
Kurt Eide och Per Gunnar Gjølstad  Aktuella resor
Skidresa till Österrike 2019
En skidresa till Österrike genomförs 30 mars - 7 april 2019. Sju hela skiddagar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Boende på högklassiga Tirolerhof  vid foten av backarna i Flachau, Salzburger Sportwelt och 100 m från centrum i Flachau. Hotellet serverar gourmémat och har en stor baddel med bl a stor inomhuspool. Se länk till hotellet nedan.
Endast 50 meter från hotellet finns ett skidsystem med 270 liftar och 865 km nedfarter. Det finns också längdspår om totalt 120 km som passerar utanför hotellet.
För den som vill göra utflykter på egen hand finns buss- och tågförbindelser nära, t ex om du vill ta en dagstur till Salzburg.

Kontakta Mattila Resor för mer information, se telenr och epost nedan.

Solresa till Spanien på hösten
Vi lämnar det osäkra svenska vädret och åker till soliga Almunecar i Spanien i oktober/november. Detta är en resa som vi arrangerar varje år.  Kontakta Mattila Resor för mer information.

Sommarresa till Österrike
En sommarresa till Österrike  genomförs i juli. Kontakta Mattila Resor för mer information, se telenr och epost nedan.

 
En bild från skidspåren i Flachau i Österrike.


Mattila Resor, Mattila, 685 97 Östmark, Telefon 0560-250 60, Fax 0560-250 55, Mobiltelefon 070-308 88 65, E-post: Mattila  Hit Counter